Nieuws Projecten  Bureau Contact    English
 

Mariënhage hield open huis tijden de Open Monumentendagen

10 september 2018
  Introtekst. Hier een inleiding schrijven over het nieuwsbericht. Tekst. Hier een inleiding schrijven over het nieuwsbericht. Intro schrijven over het nieuwsbericht. Hier een inleiding schrijven over het nieuwsbericht.

Broodtekst. Hier dieper ingaan op het nieuwsbericht en de betekenis voor de opgave van Buro Lubbers. En mogelijke vervolg van het project.
Hier dieper ingaan op het nieuwsbericht en de betekenis voor de opgave van Buro Lubbers. En mogelijke vervolg van het project. Hier dieper ingaan op het nieuwsbericht en de betekenis voor de opgave van Buro Lubbers. En mogelijke vervolg van het project. Hier dieper ingaan op het nieuwsbericht en de betekenis voor de opgave van Buro Lubbers. En mogelijke vervolg van het project. Hier dieper ingaan op het nieuwsbericht en de betekenis voor de opgave van Buro Lubbers. En mogelijke vervolg van het project. Hier dieper ingaan op het nieuwsbericht en de betekenis voor de opgave van Buro Lubbers. En mogelijke vervolg van het project. Hier dieper ingaan op het nieuwsbericht en de betekenis voor de opgave van Buro Lubbers. En mogelijke vervolg van het project.

Info over herbestemmingsopgave Kloostercomplex Mariënhage >>>

Artikel '
Rondsnuffelen door 'vrúúger' Eindhoven tijdens Open Monumentendagen' >>>
     
     
    Deel deze pagina