Nieuws Projecten  Bureau Contact    English
 

     

Een nieuwe generatie aan het woord

 

 


Gesprek met afstudeerders door de BlauweKamer
12 oktober 2018

Een nieuwe generatie landschapsarchitecten en stedenbouwers is deze zomer afgestudeerd. Tijdens een speciale bijeenkomst gaan zij in gesprek over hun afstudeerwerk. Stein van Brunschot, ontwerper bij Buro Lubbers, is er bij. Hij studeerde in 2017 af met het project Oeverlab IJsselmeer, een innovatief landschap voor waterveiligheid door te bouwen met natuur.

Wat zijn de actuele opgaven in landschapsarchitectuur en stedenbouw? Welke methodiek is gehanteerd? Hoe ziet de nieuwe generatie de toekomst van het vak? Onder leiding van moderator Bart Cosijn geven de jonge ontwerpers antwoord op deze prangende vragen.
           
Ook wordt tijdens de bijeenkomst bekend gemaakt welke master- en bachelorstudent volgens vakgenoten het beste afstudeerwerk hebben gemaakt. Rijksadviseur Berno Strootman reikt de prijs uit.

De bijeenkomst is georganiseerd door Blauwe Kamer, de NVTL en Jong BNSP. De Blauwe Kamer wijdt het septembernummer aan het beste afstudeerwerk in de stedenbouw en landschapsarchitectuur van 2018. Het afstudeerproject van Stein van Brunschot is gepubliceerd in het tijdsschrift.


 
     
 
 

praktische informatie
12 oktober 2018, 16.00 uur
Fontys Academy of Architecture & Urbanism, Tilburg
Aanmelden

links
artikel Blauwe Kamer (september 2018)
Document Oeverlab IJsselmeer