NIEUWS

Van leeg en grijs naar levendig en groen

15 maart 2021

Het Van Grunsvenplein krijgt een gedaanteverwisseling. Het desolate, grauwe plein wordt een dynamische, groene plek voor jong en oud, cultuurliefhebbers en sportievelingen, bewoners en bezoekers van Heerlen. Het was een complexe puzzel om alle belangen optimaal een plek te geven op het plein, maar het is gelukt. Het voorlopig ontwerp van Buro Lubbers en diederendirrix is gepresenteerd en enthousiast ontvangen door de gemeente, omwonenden en stakeholders. Het plan wordt verder uitgewerkt wanneer aanvullende onderzoeken zijn afgerond en alle seinen voor de uitvoering op groen staan.

Buro Lubbers en ONX architecten winnen architecten selectie

9 maart 2021

In oktober 2020 zijn ONX en Buro Lubbers op basis van een visie presentatie door Woonforte geselecteerd voor de ontwikkeling van 257 appartementen inclusief buitenruimte voor de stationslocatie Alphen aan den Rijn. Op 17 februari heeft het college van B&W de concept-koopovereenkomst met Woonforte en het bijbehorende plan goedgekeurd.

Ontwerp voor CADIX A4 in Antwerpen verkozen tot winnaar

2 februari 2021

Onze inzending voor de competitie voor CADIX A4 in Antwerpen is verkozen tot winnaar en zal worden gerealiseerd! Het volledige ontwerp is gemaakt in samenwerking met Dethier Ontwikkeling, Bulk Architecten, General Architecture, Bureau de Fonseca, Encon, IRS Studiebureau, en Nelson, waarbij Buro Lubbers de collectieve binnentuin en daktuin heeft ontworpen.

Meer nieuws